Zcbcmzlkqnahiwwigfac

Mini-Kurs i Mindfulness Meditation

Välkommen till en mini-kurs i meditation!

Forskning har visat att meditation ger en väldigt mängd fördelar, t.ex. minskar stress, depression och ångest. Den ser till att man har lättare att lära sig saker, nya hjärnceller skapas och har t.om. positiv effekt på vår kropp.

Kursen är till för dig som har hört talas om meditation och som är nyfiken på att testa vad det är för något.

Kursen kommer gå igenom följande delar:

1. Introduktion till meditation, fördelar med meditation enligt forskningen och hur meditation har hjälpt mig.

2. Hur meditation går till.

3. En 5 minuters guidad meditation, så ni kan få prova på det rent praktiskt.

Mini-kurs i mindfulness meditation


Class Curriculum


  Introduktion
Available in days
days after you enroll
  Meditation
Available in days
days after you enroll
  Feedback
Available in days
days after you enroll

Your Instructor


Fredrik Andersson
Fredrik Andersson

För arton år sedan så var jag klar utbildad civilingenjör och jag fick ett jobb på ett stort telekom bolag, där jag arbetade i 15 år. Men även om det var en bra lön så trivdes jag inte på mitt arbete på många år. Något behövde förändras.

Därför tog jag och slutade arbeta där och flyttade till Skövde för att studera positiv psykologi, coaching och kognitiv neurovetenskap på högskolan där.

Jag har varit väldigt intresserad av personlig utveckling de senaste 10-12 åren av mitt liv, jag har läst många böcker, gått många kurser och arbetat mycket med mig själv. T.ex. så har jag gått två vipassana kurser där jag lärt mig mindfulness, loving kindness och compassion meditation.

Nu känner jag att jag gärna skulle vilja hjälpa andra att må bättre i sina liv genom att dela med mig av det jag lärt mig.


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!